MontelCare

Ainutlaatuinen palvelu pilvipalveluidesi hallintaan

24/7 Cloud DevOps -palvelu takuulla

Jos palvelusi kaatuu, me maksamme sinulle.

MontelCare tarjoaa pilvipalveluiden valvonnan, ongelmatilanteiden ratkaisun ja infrastuktuurin jatkuvan kehitystyön – kaikki samassa paketissa. Sertifioidut DevOps-asiantuntijamme rakentavat kestävän, turvallisen ja skaalautuvan pilvi-infrastruktuurin, ja pitävät huolta siitä, että palvelusi ovat pystyssä 24/7. Jos palvelu kaatuu, hyvitetään se palvelun kiinteästä kuukausimaksusta.

MontelCare-palvelu sisältää

GAP-analyysi

Jatkuva pilvi-infrastruktuurin
kehitystyö

Palveluillesi takuuvarma
24/7 käytettävyys

Kriittisen palvelun käyttökatkon kustannukset voivat olla valtavat. Kuitenkin luotettavan ja turvallisen pilvi-infrastruktuurin luominen vaatii jatkuvaa huomiota ja erityisasiantuntemusta. Tätä tarjoavat meidän kolmella aikavyöhykkeellä toimivat sertifioidut pilvikehittäjät. MontelCare-tiimimme valvoo, optimoi ja vahvistaa pilvi-infrastruktuuriasi tehden siitä luotettavan ja helposti skaalautuvan.

MontelCare-palvelumme sisältää huomattavasti enemmän kuin perinteiset pilvi- tai PaaS-palvelut. MontelCare-palveluun sisältyvät myös dynaamisten ympäristöjen hallinta, automaattinen skaalaaminen, monimutkaisten infrastruktuurien hallinta, sovellusten valvonta, CVE sekä riskinhallinta- ja tietoturvallisuustoiminnot.

MontelCare työprosessi

MontelCare pilvipalveluiden hallintaan kuuluu 24/7 valvonta sekä jatkuva pilvi-infrastruktuurin kehitystyö. MontelCaren toimintojen lisäksi Full Stack -ohjelmistokehittäjämme voivat joustavasti olla apunanne myös tuotekehitysprojekteissa .

Ota yhteyttä

niin järjestän ilmaisen konsultaatiotapaamisen
yhden DevOps-asiantuntijoistamme kanssa.

contact picture

Ota yhteyttä

niin järjestän ilmaisen konsultaatiotapaamisen
yhden DevOps-asiantuntijoistamme kanssa.

Mikko "Tuba" Tuominen /

Head of Sales

+358400636636
tuba@montel.fi

Kustannus­tehokasta & huoletonta
pilvipalveluiden hallintaa

Servereiden kaatumiset ja tietokantaongelmat aiheuttavat väistämättä korjaustarpeita. Ongelmien perimmäinen syy on aina selvitettävä, jottei se toistuisi. Myös liiketoiminnan kasvu tuo haasteita: infrastruktuurin täytyy skaalautua nopeasti. Tämän kaiken voi toki hoitaa oma DevOps-tiimi, mutta MontelCare on kustannustehokas ja huoleton vaihtoehto.

Kokemuksemme turvin pystymme tehokkaasti luomaan planeetan parhaan sovellusinfrastruktuurin, jota valvomme kellon ympäri kolmelta aikavyöhykkeeltä käsin. Sinun ei tarvitse etsiä ja palkata DevOps-asiantuntijoita tai reagoida hälytyksiin ite kesken töiden, lomien tai yöunien.

1

Serverit kaatuvat ja tietokannoissa on ongelmia, jotka aiheuttavat käyttökatkoja. Selvität ongelmat oman DevOps-tiimisi avulla, mutta vie aikaa löytää ja korjata ongelmien syyt.
Kun liiketoiminta kukoistaa tarvitset äkkiä lisää osaavia ammattilaisia skaalaamaan järjestelmää. Tämä vie aikaa ja rahaa.

2

MontelCare-tiimimme pystyy hetkessä korjaamaan ongelmat, selvittämään niiden syyt sekä julkaisemaan jälkiselvityksen. Lisäksi me hyvitämme osan kiinteästä kuukausimaksustasi käyttökatkon tapahtuessa.
Järjestelmän skaalaaminen tapahtuu hetkessä. Lisäys kuukausimaksuun on kohtuullinen ja ennustettavissa.

Sertifioituja DevOps-asiantuntijoita

Planeetan parhaan sovellusinfrastruktuurin rakentaminen vaatii vaivalla hankittua kokemusta ja taitoa. Meidän DevOps-asiantuntijat ovat sertifioituja Kubernetes-administraattoreita, Googlen ja AWS:n sertifioimia pilviarkkitehtejä ja Microsoftin sertifioimia Azure-datainsinöörejä. Me olemme myös Google Cloud Platform -kumppani.

Kubernetes on tänä päivänä paras työkalu sovellusten orkestrointiin nykyaikaisissa pilvi-infrastruktuureissa. Meidän sertfioidut Kubernetes-administraattorit ovat kokeneita niin käyttämään Kubernetesta erilaisssa pilviympäristöissä kuin pystyttämään oman Kubernetes klusterin.

DevOps-asiantuntijamme ovat myös kokeneita Rancherin ja OpenShiftin käyttäjiä. Nämä teknologiat ovat suosikkejamme Kubernetes-klusterien hallintaan.

Kubernetes - työkalu konttien hallintaan

Pilvi-infrastruktuurin kehitys

Lue lisää muutospolusta nykyaikaiseen, tehokkaaseen, skaalautuvaan ja kestävään pilvi-infrastruktuuriin Pilviarkkitehtuurin modernisointi -sivultamme tai lataa Cloud Infrastructure Modernisation -oppaamme.

JoyHaptics logoDuunitori logoEnia logoYeply logoTankTwo logoMealLogger logoReworks logoEazybreak logoUsetrace logoOura logoPackage Media logoNoone logoLifelife logoZoined logoReact & Share logoCustobar logoCity of Helsinki logoKlinik healthcare solutions logoKick.ai logoDear Lucy logoM Room referenceHeartHR referenceAina referenceCinia Montel referenceNetplaza Montel referenceCreago Montel referenceTalentadore Montel referenceKelluu Montel referenceForum Montel reference

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä, niin katsotaan kuinka voimme olla avuksi.

contact picture

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä, niin katsotaan kuinka voimme olla avuksi.

Mikko "Tuba" Tuominen /

Head of Sales

+358400636636
tuba@montel.fi