Mobiilisovellus­kehitystä

Kauniita ja käyttäjäystävällisiä mobiilisovelluksia Flutterilla

FLUTTER – nopea & kustannustehokas

Mobiilisovelluskehityksessä olemme erikoistuneet Flutterin käyttöön. Flutter on alustariippumattomaan (cross-platform) sovelluskehitykseen tarkoitettu sovelluskehys, joka mahdollistaa todella nopean ja kustannustehokkaan mobiilisovellusten kehityksen. Olemme olleet etujoukoissa ottamassa Flutteria käyttöön ja tiimissämme on useita Flutter-eksperttejä.

Luomme vahvalla kokemuksella muun muassa sovelluksia, joissa mukana kustomoituja ulkoisia laitteita, natiiveja Bluetooth-viestintäominaisuuksia, pelillistettyjä ominaisuuksia sekä tietysti tyylikkäät käyttöliittymät. Sovelluksille luomme mielellämme myös laadukkaat pilveen sijoitetut backendit.

Flutterin lisäksi olemme kokeneita käyttämään React Nativea, jolla olemme rakentaneet useita sovelluksia tuotantoon.

Tavattaisiinko?

Mobiiliappikehityksen asiakastarinoita

Flutter-sovellus nallen liikkeiden hallintaan

iXu älynalle on pehmonalle, joka heijastaa rakkaasi käden kosketusta välimatkasta riippumatta. iXu bear toimii mobiilisovelluksen kautta. Sen toiminnan perustana on älykäs kosketuselektroniikka ja räätälöity sulautettu ohjelmisto. Nallen kosketuksen lisäksi käyttäjä voi myös olla yhteydessä toiseen käyttäjään lähettämällä viestejä sovelluksessa.

Olemme kehittäneet iXun cross-platform-sovelluksen Flutterilla. Sovellus muodostaa yhteyden iXu-älynalleen Bluetoothin kautta, jolloin käyttäjä voi lähettää etäkosketuskomentoja.

Lue lisää yhteistyöstämme

MealLogger-alustan sovelluskehitys Flutterilla

Olemme olleet pitkään MealLogger-sovellusta tuottavan Wellness Foundryn teknologikumppani. MealLogger on tekoälyavusteinen ravitsemusvalmennusalusta. Mobiilisovellus on tehty Flutterilla. Mobiilisovelluksen lisäksi olemme myös tehneet front- ja backend-kehityksestä sekä vastaamme palvelun pilvi-infrastuktuurista.

Lue lisää yhteistyöstämme

KEHITYSKAARI NATIIVISTA REACT NATIVEN KAUTTA FLUTTERIIN

Kick.AI on puettava sensori kamppailulajien harrastajille potkujen mittaamiseen. Olemme kehittäneet Kick.AI:n sovellusta natiivista React Nativelle ja edelleen Flutterille. Sovellus sisältää kustomoidun sensorin ja Bluetooth-teknologiaa. Olemme kehittäneet myös sovelluksen pilvi-infrastruktuurin sekä sulautetun sensoriohjelmiston.

PELILLISTETTY MENESTYSTARINA FLUTTERILLA

Autoimme Reworksia rakentamaan Redecor mobiilisovelluksen. Redecor on peli kodin sisustussuunnitteluun. Pelisovellus rakennettiin Flutterilla. Flutter valittiin työkaluksi, koska tarvittiin natiivisovellus sekä vaivattomat ulkoisten ohjelmistorajapintojen integroinnit. Pelistä on tullut erittäin suosittu ja se on ladattu kymmeniä miljoonia kertoja.

KARTTAINTEGRAATIO JA PALJON MUUTA REACT NATIVELLA

Eazybreak on helppokäyttöinen mobiilipalvelu työsuhde-eduille. Sovelluskehittäjämme ovat kehittäneet pavelun verkko-dashboardia sekä mobiilisovelluksen ominaisuuksia cross-platform sovelluskehys React Nativella. Näitä ominaisuuksia ovat olleet muun muassa Google Maps -integraatio sekä paikannustoiminto.

Ota yhteyttä

Olemme täällä vastaamassa yrityksesi teknologiatarpeisiin. Otathan yhteyttä, oli kyseessä sitten simppeli kysymys tai iso kokonaisuus!